Baš joj ide

Okrunjena domaća kraljica - Evo što je Seve dobila za 200 tisuća pratitelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojom novom ljubavnom vezom neprekidno puni naslovnice zato i ne čudi što se broj onih koji je prate na Instagramu naglo povećao.

Severina već dugo nosi epitet kraljice estrade, sada je dobila još jednu titulu, domaće kraljice Instagrama. Njezin Instagram profil koji često obiluje provokativnim fotografijama prati preko 200 tisuća ljudi što je za jednu domaću zvijezdu uistinu impozantan broj.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Mladoženja u bijegu - Sevkin dečko uhvatio maglu, skriva se u Beču

Prašina oko njene nove ljubavne veze s Igorom Kojićem još uvjek se nije slegla, čak što više, Igor je pobjegao iz Srbije jer nije mogao izdržati pritisak javnosti.

Severina s time sigurno nema problema jer je navikla i na puno gore stvari. Zanimljivo je to što Severina ima sposobnost okretanja baš svake situacije u svoju korist.

200 tisuća obožavatelja na Instagramu proslavila je fotomontažom koju je za nju napravio, a tko drugi nego kontroverzni Fucking_artist koji se i proslavio u regiji njezinim fotomontažama.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene