Blago Igoru

Seve otkrila kako joj je u braku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića jučer navečer održan je jubilarni, deseti po redu, božićni koncert "Želim život" u sjećanje na Anu.

Jubilarni koncert otvorila je Severina, a nakon što je ugrijala stotine tisuća okupljenih na trgu, pjevačica se javljala ja humanitarni telefon te popričala sa građanima.

Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

Zajedno smo najjači - prikupljeno više od milijun i 200 tisuća kuna

Sa građanima je pričala o kuhanju, a potom voditelju otkrila čime će častiti svoju obitelj povodom blagdana. 'Nisam baš od kolača, ja sam više za francusku salatu. Bude za prste polizat, najbolja je, taman onakva kakva treba biti', rekla je nasmijana Severina. Ipak, dok kuha ne pjeva, eventualno poslije, ako popije čašicu vina. Koliko joj je dobra francuska salata, toliko joj je dobro i u braku - otkrila je za kraj.

VELIKO HRVATSKO SRCE - Do sada prikupljeno više od MILIJUN i 200 tisuća kuna, hvala vam

Humanitarni broj 060 9000

Pozivima na humanitarni broj 060 9000 građani mogu do 31. prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi. Na ovogodišnjem koncertu brojne posjetitelje su, među ostalim, zabavili i Mejaši, Gibonni, Halid Bešlić, Vatra, Psihomodo Pop, Frajle, Ivan Zak, Maja Šuput i mnoga druga estradna imena. Prikupljeno je više od milijun i 200 tisuća kuna.

 

Snimku koncerta pogledajte na novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene