Veliki gubitak

SLOMLJENA SEVERINA: 'Tuga u meni i oko mene...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iznenadna smrt Tomaža Pandura iznenadila je i Severinu, njegovu dugogodišnju prijateljicu i suradnicu.

Iznenadna smrt priznatog redatelja Tomaža Pandura, rastužila je Severinu, čiju je koncertnu turneju Pandur režirao 2013. godine te svadbeno slavlje u studenom prošle godine. Jasno, kada netko toliko surađuje, zbliži se, pa su tako Severina i Pandur bili i prijatelji.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Na Instagramu se oglasila povodom njegove smrti, uputivši mu dirljive riječi. 'Gledam tvoju sliku, a čujem tvoj smijeh... Kad ode netko koga si volio i tko te volio, tko te razumio, prihvaćao... odeš i ti... kruniš se... Tuga u meni i oko mene... Volim te, ljubezen moja...', napisala je na Facebooku pored zajedničke fotografije.' Nedavno je Severini preminula i velika prijateljica, mentorica i učiteljica Lepa Smoje.

 

Gledam tvoju sliku, a čujem tvoj smijeh... Kad ode netko koga si volio i tko te volio, tko te razumio, prihvaćao... odeš i ti... kruniš se... Tuga u meni i oko mene... Volim te, ljubezen moja...

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene