Seve tvrdi

'Ne mislim da sam seksepilnija kad sam gola nego kad sam odjevena'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina je prije nekoliko dana na Facebooku objavila svoju fotografiju s Maldiva na kojoj pozira oskudno odjevene i tako izazvala pravo oduševljenje na toj društvenoj stranici. Evo i nekih detalja.

Severinin sedmodnevni boravaka na Maldivima nije samo polučio odmarajući efekt na ovu najveću regionalnu zvijezdu, već su iza njega ostale i očaravajuće fotografije koje će krasiti njezin obiteljski album.

Sa Severinom je na odmoru bio i njezin sinčić Aleksandar koji će 20. veljače napuniti dvije godine.

Pogledaj i ovo Severina ima ogromnu podršku Severina uz dirljivu fotografiju sa sinom dala do znanja što misli o novoj odluci Vrhovnog suda: ''Već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene!''

Severina pokazala savršenu stražnjicu u tangama

'Volim putovati tamo gdje mi ne treba ništa osim kupaćeg kostima. Bilo nam je prelijepo, to je raj na zemlji. Ponajprije sam odlučila otputovati zbog Aleksandra koji obožava more, a na ovim je prostranim plažama mogao uživati od jutra do mraka', izjavila je splitska pjevačica za magazin Story.

Svojim fotografijama Severina je još jednom pokazala savršeno tijelo za koje su, kako tvrdi, zaslužni dalmatinski geni, plesanje na pozornici, kao i trčanje za Aleksandrom.

'Ne mislim da sam seksepilnija kad sam gola nego kad sam odjevena, naprotiv. Seksepil nije ništa tjelesno. Stvar je energije', tvrdi Severina za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene