tko je Leon?

Novi uradak: Severina opet "pala" na mlađeg

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesmu modernog i novog zvuka Severina je snimila zajedno s mladim kolegom Leonom.

Nakon što su se prva četiri singla s novog albuma sve više približila zajedničkoj brojci od 100 milijuna pregleda na YouTubeu, Severina je svoje obožavatelje, njih više od milijun i pol na društvenim mrežama, danas oduševila novim fotografijama kojima najavljuje svoj peti singl – Hazarder.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Pjesmu modernog i novog zvuka snimila je zajedno s mladim kolegom Leonom, a prati ju videospot vrhunske produkcije, koji prikazuje Severinu u njezinu najboljem izdanju do sada. Posebno osmišljene stajlinge, između ostaloga, potpisuju modni giganti Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce&Gabbana, ali i domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Premijera videospota bit će u ponedjeljak, 18. rujna, točno u podne na Severininoj stranici na Facebooku.

Glazbu i tekst i ovoga puta potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, Severinini dugogodišnji suradnici i Leonovi producenti, dok je redateljsku ulogu spota Severina prvi puta dodijelila Lazaru Bogdanoviću.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene