Poslušajte i pogledajte

Bujnija no ikad: Nikad seksipilnija Severina najavila "Otrov"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi koji su čuli pjesmu i vidjeli spot, slažu se da je ovo pjesma koja može stati uz bok svjetskoj produkciji te da će biti veliki klupski hit.

Nakon što je prije manje od dva mjeseca objavila baladu "Kao", koja je na YouTubeu dosad preslušana preko 10 milijuna puta, Severina u ponedjeljak, 27. ožujka, točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavljuje spot za novu pjesmu 'Otrove' - drugi po redu singl s nadolazećeg albuma. Svi koji su do sada čuli pjesmu i vidjeli spot, slažu se da je ovo pjesma koja može stati uz bok svjetskoj produkciji te da će biti veliki klupski hit, koji je za Severinu napisao kantautor Jala Brat.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

"Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom "otrovala", rekao je Jala Brat.

Pjesma "Otrove", čiju glazbu i tekst potpisuje Jala Brat, a aranžman KC Blaze, na Severinu baca novo svjetlo, iako je odavno dokazala da je glazbeni kameleon te da se snalazi u svim glazbenim žanrovima.

Ekranizaciju spota potpisuje Petar Pašić, redatelj dosadašnjih Severininih spotova za pjesme 'Sekunde' i 'Silikoni'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene