'Uljepšajmo njihov svijet'

Severina na koju nismo navikli - Zakopčana do grla ima važnu poruku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sklopu zajedničke akcije pod nazivom 'Uljepšajmo njihov svijet' Severina će uz brojne glazbene goste 25. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održati humanitarni koncert.

Ovoga puta regionalna zvijezda Severina je svoju slavu iskoristila za humanitarne svrhe te je rado prihvatila poziv Rotary kluba Zagreb Gradec i izdavačke kuće Adriamedia. I dok je na sceni pomalo provokativna, sada je puta pozornost plijenila u Chanel ružičastom kompletiću.

Pogledaj i ovo Boris Novković - 2 Nakon pet godina Boris Novković odbrojava dane do Lisinskog, a za publiku je pripremio pravi doživljaj: ''Gasim elektriku...''

Severina najavila duet sa Sašom Matićem: 'Bilo je jako emotivno'

Koncert se održava 25. studenog s ciljem da se djeci iz Specijalne bolnice u Gornjoj Bistri omogući adekvatan životni prostor, a sva sredstva od prodaje ulaznica bit će namijenjena upravo uređenju ove bolnice jer djeca žive u teškim uvjetima.

'Najvažnija stvar je zaista poboljšati njihov svijet onaj iz kojeg ne mogu, a to je ta soba u kojem oni žive i iz koje ne mogu izaći',
poručila je Severina kojoj je to i prvi koncert u Lisinskom, a pozvala je i druge kolege poput Gorana Karana, Saše Lošića, Gorana Bregovića, te Sašu Matića s kojim će i premijerno izvesti svoju novu pjesma 'More tuge'.

'Akcija je pokrenuta upravo s idejom da se promjene podovi u bolnici Bistra odnosno zidovi da se unese jedan tehnološki bolji nego što su sada zbog upravo sprečavanja bolničkih infekcija', ravnatelj specijalne bolnice Gornja Bistra Renato Mittermayer.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene