Medijska razvlačenja

TREBA BITI GOSPODIN Najgori prekidi na domaćoj sceni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaća celebrity scena puna je ružnih prekida. Donosimo vam neke od najgorih.

Koliko je ljubav predivna, svjedočili smo svi. No, onoliko koliko nekog jako volite, možete ga i zamrziti. Posebno je teško prekidati, a neki su prekidi zaista gori od ostalih. Ružnih prekida bilo je i na domaćoj celebrity sceni. Posljednji u nizu prekida je onaj Frane Perišina i Marte Žegure.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Frane Perišin i Marta Žegura

Ovaj par ima i dječaka Andriju, oko kojeg se zapravo lome koplja. Perišin je, ogorčen na bivšu partnericu, na Facebooku objavio prilično papren status. U njemu je naveo i kako Martini biološki roditelji nisu isti koji su je odgojili, već je navodno u rodilištu zamijenjena. Iznimno intimne detalje iz njezinog života, Frane je iznio pred cijelom javnosti. Cijeli slučaj navodno će završiti na sudu. A sve je izgledalo idilično, Frane i Marta upoznali su se 2012. godine, a ubrzo se i zaručili te postali roditelji. Umjesto svadbe i zajedničke sreće, ogorčeni prekid.

Severina i Milan Popović

Fatalna ljubav, kako je počela, tako je i završila. Severina je pjevala na njegovoj proslavi rođendana 2011. godine. Kada ju je vidio, navodno je ostao bez daha. Zajedno su dočekali Novu godinu, a veza im je započela bajkovito. Činilo se da će to biti ljubav njezinog života, a pogotovo kada je ostala trudna te rodila malenog Aleksandra. No, već 2013. godine prekinuli su vezu. Tada su otkrili da su previše različiti da bi funkcionirali zajedno. I baš kad se činilo da će to biti miran prekid, počeli su sudski sporovi, koji još traju. Severina je u međuvremenu našla ljubavi sreću te se udala za Igora Kojića.

Vlatka Pokos i Ivica Biljan

Vlatka zaista nema sreće u ljubavi. Iako je planirala budućnost sa kanadskim inženjerom, javno su prekidali. S njegove strane, nimalo gospodski. Nazvao je Vlatku lažljivicom te je tvrdio da mu je lagala o svojoj prošlosti. Dodao je i kako je bila dosta ljubomorna. Mogao je to reći i samo njoj.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene