Vrijeme leti

Imena luda nalaze se svuda - znate li tko je Koko Kojić?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpski mediji jednostavno ne mogu bez nje, ne prođe dan, a da ne doznamo neku zanimljivu stvar iz njezinog života.

Čini se kako je Severina Kojić neiscrpan izvor inspiracije za srpske medije, a s obzirom na to da je nedavno postala srpska snaha to nas pretjerano ne čudi. Nekidan su je mediji u Srbiji proglasili trudnom na temelju fotografije na kojoj se trbuščić uopće ne vidi, ali znate kako se kaže, ne gledamo svi na sve stvari isto.

Pogledaj i ovo showbuzz novi problemi Severina u policijskoj postaji zadržana dva sata na ispitivanju, prijavili ju zbog incidenta u školi

Sada su se pak raspisali kako se Severini žuri ostati u drugom stanju jer joj njezin biološki sat ne ostavlja previše vremena za to s obzirom da će uskoro napuniti 44 godine, a želja joj je svojem mlađahnom suprugu Igoru podariti nasljednika.

'Severina je trudna, a to dokazuje ova fotografija'

Izvor blizak paru tvrdi kako i Igor i Severina žele djevojčicu, a 'Blic' prenosti, 'Već na početku veze par je želio djete. Seve je sigurna da bi Igor bio sjajan otac jer odlično brine o njezinom sinu Aleksandru. Oboje žele djevojčicu. Seve je navodno više željela djevojčicu nego sina pa joj je ovo druga prilika da to ostvari, razlog iz kojeg Igor želi kći je taj što se nada kako će sličiti na mamu, a on je opsjednut Severininom ljepotom', rekla je Igorova prijateljica.

Severina je nedavno izjavila kako želi djevojčicu koju će napraviti princezom i koja će se zvati Koko!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene