LJUBAV NA CRVENOM TEPIHU

Joško i Jelena prvi put u javnosti, Nikolina i Vidoje modno usklađeni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severini svaka boja kose sjajno stoji. Nikolina Ristović oduševila valovitom kosom, a Joško i Jelena prvi put na crvenom tepihu.

Glamurozni parovi zavladali su crvenim tepihom na dodjeli Storyjevih nagrada u zagrebačkoj Laubi. Severina i Igor Kojić pojavili su se modno usklađeni, u sjajnom raspoloženju. Jedina novost je ta što je Severina imala plavu kosu. Ne znamo koju boju kose bi Severina trebala imati da izgleda loše. Na njoj jednostavno sve izgleda odlično.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Lijepa je bila i Nikolina Ristović, koja je na zabavu stigla sa suprugom Vidojem. U crnoj kombinaciji, sa valovitom kosom, Nikolina odavno nije izgledala bolje. Ipak, samo jedan par imao je svoj debi na crvenom tepihu. To su bili Joško Lokas i manekenka Jelena Katarina Kapa. Oni su se prvi put pojavili zajedno na javnom događanju, čime su jasno dokazali koliko je njihova veza ozbiljna. Jelena je blistala u crnoj haljini, dok je Lokas bio elegantan u odijelu.

Osim toga, Antonija Šerić stigla je sa suprugom Aljošom, a pokazala je i mali trudnički trbuščić. Vitka trudnica zaista je prelijepa. Zadovoljni i sretni bili su i Jole te Ana Čagalj, koji su nedavno proslavili desetu godišnjicu braka. Miran Kurspahić i njegova djevojka Nina Mia Čikeš modno su bili najinovativniji. Zajedno izgledaju izvrsno, što i ne čudi budući su oboje redovito na popisima najbolje odjevenih.

Kako je to izgledalo pogledajte u prilogu IN Magazina.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene