Nova pjesma

Kako vam se sviđa novi Severinin izgled?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se odlično zabavlja u Munchenu na slavnom Oktoberfestu, no ne miruje – najavila je i novu pjesmu 'Robinja ne ljubi k'o dama'.

Severina Vučković prvo pozirala je s prijateljima odjevena u tradicionalnu bavarsku nošnju drindl, a zatim se nastavila zabavljati na Oktoberfestu uz kriglu piva. No Seve nema mira, već radi kada se zabavlja.

'Nakon Oktoberfesta i sinoćnjeg odličnog koncerta u Zürichu, sutra očekujte nova iznenađenja!',
najavila je Severina te objavila na svojem Facebooku fotografiju kojom najavljuje i novu pjesmu ali i novi izgled za pjesmu 'Robinja ne ljubi k'o dama'.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

>> Severina kao zgodna Bavarka u nošnji: 'Pozdrav s Oktoberfesta!'

Naša pjevačica blista kao egzotična ljepotica ukrašene kose zlatom i nizom zlatnih narukvica na rukama. Nije puno otkrila o čemu se radi, no nova pjesma već se željno očekuje među njezinim obožavateljima.  'Na koljena ti padam bez srama... Novu pjesmu očekujte uskoro. U narednim danima otkrivamo datum premijere...', poručila je Severina putem Facebooka

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene