Pravna trakavica

Severina dobila BITKU - Županijski sud presudio u njezinu korist

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oborena je presuda Općinskog suda prema kojoj maleni Aleksandar nije smio pohađati vrtić u koji ga je majka upisala.

Maleni Aleksandar Popović vraća se u vrtić u koji ga je svojedobno upisala majka Severina. Naime, Županijski sud u Zagrebu poništio je odluku Općinskog prema kojem maleni nije mogao ići u vrtić u koji ga je majka upisala jer se nije prije toga konzultirala s njegovim ocem Milanom Popovićem. Izvor blizak Severini otkrio nam je da je ona zbog odluke zadovoljna.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Da podsjetimo, dječak u vrtić nije išao pet mjeseci zbog odluke Općinskog suda, a na zahtjev Milana Popovića. Milan se pobunio na izbor vrtića i podigao tužbu protiv Severine te je tako započela pravna trakavica.

Izvor blizak pjevačici smatra da je sudstvo zakazalo, a da su djetetova prava ugrožena jer nije mjesecima bio među vršnjacima s kojima se u vrtiću zbližio.

Osim ove, Severina i Milan bore se i zbog Milanove tužbe prema kojoj on traži da sin živi s njim. Trenutno dijele skrbništvo nad dječakom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene