'Sekunde'

OPAKA I PLAVA Severina najavila novi spot seksi fotografijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ponedjeljak, 30. svibnja, točno u podne, na Severininoj Facebook stranici premijerno će biti objavljen video spot za novi singl 'Sekunde'.

Severina je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila najavne fotografije za premijeru novog singla 'Sekunde'. Za potrebe spota, Severina je postala plavuša.

Pogledaj i ovo Severina i Filip Miletić Nasmijani od uha do uha! Severina uživala u izlasku sa zgodnim suradnikom, fotografi su ih ulovili u opuštenim trenucima!

'Presretna sam što će u ponedjeljak izaći pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam. Jedva čekam ponedjeljak... Odbrojavam sekundeeeeee...', izjavila je Severina.

Video spot 'Sekunde', redatelja Petra Pašića premijerno će biti objavljen u ponedjeljak, 30. svibnja točno u podne na Severininoj Facebook stranici.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene