moćne žene

Seve nije jedina koja voli mlađe - razlog je jednostavan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako mogu svjetske dive, zašto ne bi i naše?

Otkada je Severina Vučković objavila kako je njezin novi odabranik mladi 28-godišnji nogometaš Igor Kojić, ne prestaje se dizati prašina oko nove ljubavi. No nije ona jedina kojia ljubi mlađe frajere.

Pogledaj i ovo Marina Perazić - 4 krasila je titula seks bombe Slovila je za jednu od najfatalnijih žena bivše države, a onda je nestala bez traga i glasa, sada je sve objasnila!

Ljubav je u Srbiji - showbizz ljubavnici ne poznaju granice

Seve je jedna od onih zvijezda koje s godinama izgledaju sve bolje, pa ako može Jennifer Lopez zašto ne bi i ona? U našem društvu teže se prihvaća činjenica da je starija žena u vezi s mlađim muškarcem, no zato se veza starijeg muškarca i mlađe žene smatra normalnom. Ipak, Seve je jedna od onih iznimki koje potvrđuju pravilo i nije sama u tome.

Igor Kojić objavio prvi selfi sa Severinom na svom Instagram profilu

Mlađe frajere voli i 43-godišnja glumica Nina Violić koja je zadnjih šest mjeseci u vezi s 19 godina mlađim beogradskim glumcem Milanom Marićem. Ni pjevačica Marina Perazić nikada nije skrivala da je više privlače mlađi.

U sretnoj vezi s mlađim je i Danijela Martinović. Njezin Petar Grašo mlađi je od nje pet godina, no zajedno su već punih sedamnaest.  I naša poznata kiparica, slikarica i osebujna dizajnerica Ivana Popović ljubi mlađeg – glazbenik Stjepan Kuljić od nje je mlađi čak 22 godine.

Žene i muškarci imaju nove uloge

Znanstvenici su uvrdili kako svaka šesta žena,  starija od 50 godina, za partnera bi izabrala 40-godišnjaka - podaci su iz jedne američke ankete. Psiholozi ovakav izbor objašnjavaju činjenicom da su odavno prošla vremena u kojima je muškarac bio glava kuće u koju donosi svoju zaradu, a žena je bila samo kućanica.

Danas žene danas zarađuju same, ne treba im zaštitnik, pa zato češće biraju mlađe, fleksibilnije, zabavnije i tolerantnije muškarce.

 

...steady... #lastnight #muziknightclub #toronto #music #concert #corset #matijavuica #boots #emiliopucci #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene