Završio u bolnici

Sergej Trifunović pronađen izgrižen na ulici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glumac Sergej Trifunović završio je u bolnici nakon što je teško ozlijeđen pronađen na jednoj beogradskoj ulici.

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović sinoć je završio u bolnici s ozbiljnim ozljedama.

Pogledaj i ovo Sergej Trifunović na Braču - 6 Izazvao ovacije! Sergeja Trifunovića uzrujao gledatelj u riječkom kazalištu, prišao mu usred predstave pa se odlučio na drastičan potez

Trifunović je nađen na jednoj beogradskoj ulici u 4 sata ujutro s brojnim ugrizima po rukama te vidljivom ozljedom glave, javljaju srpski mediji.

Blic doznaje da je u međuvremenu otkriven muškarac koji je izgrizao poznatog glumca, a Sergej je pušten iz bolnice. Detalje ovog bizarnog događaja tek ćemo, čini se doznati.

No, Trifunovićeva prijateljica izjavila je kako su 'bili jučer Sergeju na predstavi, on je otišao dalje na FESTO na neki film. Ogladnio je i otišao u fast food, napao ga neki pijanac, gricnuo za prste i to je to. Nikakva rana na glavi, teške ozljede i slično'.

Oglasio se i sam glumac nakon incidenta rekavši kako nije pronađen na ulici, 'Sam sam otišao na Hitnu pomoć da mi dezinficiraju rane. Čovjek je skočio na mene, hrvali smo se i on je mene pokušao ugristi i u tom hrvanju me ugrizao za dva prsta. Poslije sam otišao na Hitnu pomoć da mi dezinficiraju rane jer su ljudski ugrizi najopasniji. Nisam ležao u bolnici. Čovjek je priveden i ja sam dao izjavu'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene