Jelena objavila snimku

Prvo Hauser, a onda i Rozga: Bivši zaručnici u "borbi" za regionalnog šarmera

Stjepan Hauser, Sergej Ćetković, Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Stjepan Hauser, Sergej Ćetković, Jelena Rozga (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Stjepan Hauser, Sergej Ćetković, Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Galerija

Jelena Rozga stigla je u Zagreb. I to na poziv Sergeja Ćetkovića.

Jelena Rozga protekle dvije večeri provela je u Lisinskom. Tamo je stigla na poziv omiljenog crnogorskog pjevača Sergeja Ćetkovića koji ju je pozvao da mu bude gošća na koncertu. Sergej i Jelena pred krcatom dvoranom zajedno su otpjevali njegov veliki hit "Prsten na sto", a potom su su se vratili u davnu 1986. Jelena je otpjevala Magazinovu pjesmu "Piši mi" dok ju je Sergej pratio na klaviru.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Tijekom koncerta oboje su nekoliko puta istaknuli da su veliki prijatelji, a njihov odnos, čini se, nije narušila ni nedavna suradnja Jeleninog bivšeg zaručnika Stjepana Hausera s Ćetkovićem. Slavni violončelist gostovao u Sergejevoj novoj baladi "Oči nikad ne stare" samo mjesec dana prije nego što je Jelena zapjevala s njim na pozornici. Nakon koncerta Jelena i Sergej zajedno su pozirali i oduševili svoje obožavatelje na društvenim mrežama. "Slatki ste i iskreni, a to je danas prava rijetkost", samo je jedan od komentara koji je osvanuo ispod Jelenine objave.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene