Neočekivano

DRASTIČNA transformacija Serena Williams obojila kosu u zeleno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najtrofejnija tenisačica na svijetu poznata po prirodnom izgledu, Serena Williams ovom promjenom šokirala je svoje obožavatelje.

Najbolja tenisačica na svijetu Serena Williams odlučila se za jednu poprilično veliku promjenu. Poznata po svom prirodnom izgledu, Serena je svoju kosu obojila ni manje ni više nego u zeleno! Novom bojom kose pohvalila se na svom Instagram profilu, na kojem ju prati skoro tri milijuna obožavatelja. Čini se kako toliko voli svoj sport da joj nije problem izgledom podsjećati na boju teniskog terena, a možda je to samo ipak bila slučajnost.

Pogledaj i ovo Gigi i Bella Hadid Srčano su navijale! Slavne sestre bile su glavna atrakcija tribina US Opena, jedna od njih pažnju fotografa krala je bujnim dekolteom!

Podsjetimo, Serena je nedavno javno prozvala Novaka Djokovića zbog njegove izjave kako bi tenisači trebali zarađivati više od svojih ženskih kolegica. 'Novak ima pravo na svoje mišljenje, ali zanima me bi li kćeri rekao da zaslužuje manje samo zato jer je žensko.'

 

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene