Na novom filmu

Kako postati asistentica Angeline Jolie? Pitajte domaću redateljicu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša poznata redateljica Lenka Udovički radit će 'bok uz bok' najvećoj hollywoodskoj zvijezde – Angelini Jolie.

Biti u filmu Angeline Jolie pravi je san, a još i raditi s njom, mora da je ostvarenje snova naše poznate redateljice i supruge slavnog glumca Rade Šerbedžije – Radi se o Lenki Udovički koja će asistirati na snimanju novog filma 'By the Sea'.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Ovime je Rade Šerbedžija osvojio holivudske ljepotice!

To će biti dugoočekivani novi projekt Angeline i Brada Pitta koji će se zajedno naći na filmskom platnu skoro deset godina nakon filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Ljubavna priča snimat će se na Malti, a Lenka će zapravo biti Angelinina desna ruka.

'Presretna sam što mogu nastaviti suradnju s filmskim studijem Universal nakon što sam završila Unbroken, pa sada započinjem rad na svom novom projektu By The Sea. Ne radi se o velikom i akcijskom filmu. To je vrsta filma koju mi volimo, ali rijetko kada dobijemo priliku raditi na takvim projektima', najavila je sama Jolie.

Lenka i Rade bliski su prijatelji holivudskog para Angeline i Brada, a na poziv našeg glumca Jolie je prije par godina i stigla na Brijune. Šerbedžija je i glumio u njezinom filmu 'U zemlji krvi i meda', te često surađuju na filmskim projektima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene