Morate vidjeti

VIDEO Hit na Youtubeu: Nestašni psić ne pušta bikini pjevačice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte video koji je osvojio Internet!Kendra Moriah

Pjevačica Kendra Moriah objavila je video na Youtubeu koji je postao pravi hit. Ipak, to se nije dogodilo zbog njezinih vokalnih sposobnosti već zbog njezinog slatkog psića.

Pogledaj i ovo Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Mamina nasljednica Nove fotografije s plaže otkrile svu njezinu ženstvenost, koja često ostaje u sjeni čudnog i buntovnog ponašanja

Na plaži u Kaliforniji maleni je ljubimac zgrabio trakicu s njezinog bikinija i nije ju puštao. Nakon toga objavila je video 'Part of Your World' u kojem pjeva zajedno s bendom Dirty Little Blondes i upravo je taj video pogledan 27,997 puta. Čini se da se fanovima ipak više sviđa video s nestašnim psićem jer je on pogledan preko dva milijuna puta, piše Daily Mail.

VIDEO Sakrio muškost u uskim tajicama - Ovo morate vidjeti!

'Zdravo svima. Hvala svima na gledanju, ali moram reći da je ludo što ljudi vole gledati. Puno je truda i ljubavi uloženo u snimanje našeg glazbenog videa, a nije dobio niti 1/100 ljubavi zauzvrat. Iako ne sumnjam da se ljudima nije svidio naš video, voljela bih da nam se nešto ljubavi vrati natrag', rekla je Kendra u društvu prijatelja iz benda Marka Sanduskyja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene