Mlađe je slađe

Senka Bulić ljubi 18 godina mlađeg Damira

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Senka Bulić i Damir Josipović uživaju u ljubavnoj vezi već godinu dana

Severina i Igor Kojić, Jelena Rozga i Stjepan Hauser, a sada imamo i novi par koji smatra da godine nemaju veze s osjećajem ljubavi. Domaća redateljica, 52-godišnja Senka Bulić sreću je pronašla u zagrljaju 18 godina mlađeg glazbenika Damira Josipovića.

Pogledaj i ovo Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Potvrđen novi par Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu

‘Ne bih to komentirala. O privatnom životu ne pričam s medijima’, jednostavno je rekla za Story.

Ipak, svoju ljubav ne skrivaju pa su se tako oboje pohvalili zajedničkim fotografijama na Facebooku, a a par je zajedno dao podršku Cjelovitoj kurikularnoj reformi koji je 1. lipnja održan na glavnom zagrebačkom trgu.

Senka je redateljica, producentica, pjevačica i voditeljica umjetničke organizacije Kazalište Hotel, a Damir svira u grupi Bonobo Kid i radi kao category manager.

Početkom 2014. godine zajedno su radili na Senkinoj predstavi 'Dream od Life' o životu Patti Smith u kojoj je ona glumila glavnu junakinju, a Damir svirao. Nedavno su viđeni i na proslavi 35. godišnjice umjetničkog rada Senkine prijateljice Matije Vuice.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene