Vrijedne djevojke

Talentirane i lijepe - To su još jednom dokazale!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert 'Želim život' uveličale su i zvijedze 'Stelle'. Sementa Rajhard i Vanda Winter sve su oduševile svojim glasom i stasom...

Koncert koji je ujedinio Hrvatsku i otvorio srca ljudi te tako prikupio više od milijuna kuna za Zakladu Ana Rukavina svakako je događaj koji u najboljem mogućem tonu završava 2013. godinu. Glumice koje su pak obilježile jesen na Novoj TV svakako su Sementa Rajhard i Vanda Winter, suparnice iz glazbeno-dramskog spektakla 'Stella'.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić i Damir Tomljenović, Želim život zbilja posebna večer! Poznati Hrvati okupili su se na koncertu Želim život, pogledajte tko je sve došao podržati ovu hvalevrijednu akciju!

Humanitarni spektakl 'Želim život' prikupio je više od MILIJUN kuna!

Ove dvije talentirane mlade dame nastupile su i na spektaklu Želim život i još jednom potvrdile kako je pred njima bogata glazbena karijera.

Sementa i Vanda sinoć su bile veoma zaposlene. Naime, osim što su pjevale, imale su i druge zadatke - Sementa se javljala na telefon u call centru, a Vanda je vodila program na pozornici zajedno s kolegama Igorom Mešinom i Reneom Bitorajcem.

Njihove nastupe pogledajte u priloženim videima
.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene