Nova odluka

Od nje ovo nitko nije očekivao - ponajprije prijatelji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njezina obitelj tvrdi da Selena pati od teške depresije i za sve krive njezina bivšeg dečka Justina Biebera.

Nakon što je u siječnju završila u klinici za odvikavanja, Selena Gomez potražila je pomoć u Crkvi.

Pogledaj i ovo Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Zabavite se uz kviz Osim na ekranu, oni su najbolji prijatelji i u stvarnom životu: Znate li o kome je riječ?

'Mama, tata - dajem vam otkaz!'

Naime, izvori bliski 21-godišnjoj pjevačici tvrde kako ne želi biti zatvorena u klinici pa je odlučila uključiti se u vjerski program za pomoć ovisnicima, piše Huffington post.

Selena Gomez prestala je pratiti gotovo sve svoje prijatelje na Instagramu. Ne zanima ju što rade niti njezine nove prijateljice Kendall i Kylie Jenner, njezine najbolje prijateljice Taylor Swift, Ashley Benson i Vanessa Hudgens i mnogi drugi.

Naime, izvori bliski 21-godišnjoj pjevačici tvrde kako ne želi biti zatvorena u klinici pa je odlučila uključiti se u vjerski program za pomoć ovisnicima.

Odlučila se posvetiti samo pozitivnim stvarima kao što je vjera i muzika. Smatra da je vrijeme da se makne od negativnih utjecaja i prekine neke veze i prijateljstva. Na njezinom Instagramu od sada možete vidjeti samo selfije.

Njezina obitelj tvrdi da Selena pati od teške depresije i za sve krive njezina bivšeg dečka Justina Biebera. Ustrajni su u odluci da ga drže podalje od nesretne pjevačice.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene