Tragedija

Prošle su 22 godine: Ikonu latino glazbe suradnica ubila pucnjem u leđa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Selena je bila djevojka od 23 godine, a svojom glazbom oduševila je cijeli svijet. Ipak, sreća i slava nisu dugo potrajali.

Prije 22 godine tragično ubojstvo šokiralo je svijet. Radilo se, naime, o omiljenoj zvijezdi glazbene scene - Seleni Quintanilli Perez. Ubila ju je predsjednica njezina kluba obožavatelja Yolanda Saldivar, a bilo joj je u trenutku smrti svega 23 godine. Selena je bila obožavana američko-meksička pop zvijezda.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Yolanda je ubila Selenu kad je uhvaćena u lažima i krađi. Naime, od Seleninih obožavatelja krala je novac koji su uplaćivali za članarinu, a potkradala je Selenu i u njenim modnim buticima. Kada je Selenina obitelj shvatila o čemu se radi, odlučili su se rješiti Yolande. Bijesna Yolanda Selenu je odvela u motel i pucala joj u leđa. Iako su liječnici pokušali oživjeti mladu pjevačicu, nije joj bilo spasa. Izgubila je previše krvi, a srce je prestalo kucati.

Nazivali su je međunarodnom senzacijom i kraljicom Tejana, podžanra u tadašnjoj glazbi, zbog specifičnog glasa i rijetkog talenta. Dvije godine nakon što je Selena ubijena, snimio se i film o njenom životu. Slavnu pjevačicu glumila je tada Jennifer Lopez, koja je ulogu dobila zbog fizičke sličnosti s mladom pjevačicom. Jennifer se za ulogu pripremala uz pomoć Selenine sestre.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene