Seksi vijesti

Seksualni život slavnih ljepotica: Koja što voli? Sve su otkrile!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seks naš svagdašnji... bili mi slavni ili ne, zanimljivo je usporediti što to vole i kako to rade slavne glumice. Nisu sramežljive, sve detalje su otkrile i same...

Bogati su i slavni, no i oni su samo ljudi. Slavna lica otkrila su svoje seksualne maštarije, poze, seks igračke... ima tu svega, a oni se ne boje pričati o tome.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne mogu se izbjeći Kad ljubav sa seta postane pravi horor - nemaju se gdje sakriti!

>> Zahvaljujući ovim seksi scenama, postali su mega popularni!

Atraktivna glumica Paula Patton već je godinama u vezi samo s jednim muškarcem, hitmejkerom 'Burred Linesa' Robinom Thickeom. Seks je vrlo važan za njihov brak, a s njom se slaže i njezin suprug Robin.

'Nastojim joj priuštiti što više višestrukih orgazama. To se ne događa baš uvijek, no kada smo oboje tako dobro raspoloženi, tada se to i dogodi. Svakih nekoliko mjeseci uspijem je potpuno izludjeti, a ja jednostavno obožavam kada ona totalno poludi u spavaćoj sobi,' otkrio je Robin još 2011.

Rihanna je otvoreno provokativna i u svojim spotovima, na pozornici, društvenim mrežama... no kada su intimne stvari u pitanju potpuno je drugačije.

'Volim biti pokorna, to mi je u spavaćoj sobi doista zabavno. Činjenica da mogu biti 'mala dama', a da mnome vlada netko mi je totalno seksi. Volim biti 'kažnjavana' i dobiti 'po guzi', a vezanje mi je skroz napeto. Sviđa mi se kada se to događa spontano', priznala je seksi RiRi.

I Angelina Jolie otkrila je neke detalje iz svojeg seksualnog života. 'Sviđa mi se osjećaj dominantnosti, zbog toga se osjećam sigurno', rekla je Jolie koji danas nakon operacije izgleda sjajno i opet je puna snage. Njezini dani mladosti bili su poprilično ludi, a nevinost je izgubila s 14. godina.

Pjevačica Janet Jackson voli seksualne igračke, a samu sebe smatra pravom stručnjakinjom.'Nerijetko kupim hrpu stvari za prijateljice, jer kada ste na putu upravo vam takve stvari trebaju', otkrila je Janet.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene