Pravi vuk

'To je nevjerojatno, udari me ponovno!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Australska glumica Margot Robbie glumi u novom filmu 'Vuk s Wall Streeta', a toliko se unijela u ulogu da je i sam Leonardo DiCaprio pokupio - šamar!

Do sada prilično nepoznata glumica Margot Robbie došla je u centar pažnje u novom filmu legendarnog redatelja Martina Scorsesea 'Vuk s Wall Streeta'. 

Pogledaj i ovo showbuzz ODLIČNA TAKTIKA Zbog jednog poteza dobila ulogu u filmu: ''Shvatila sam da moram napraviti nešto impresivno''

Plesala mu u krilu, lizala vrat... Ali nije se ni malo uzbudio!

Toliko se unijela u ulogu da je i sam Leonardo  DiCaprio pokupio šamar!

'Izgubila sam se u trenutku... Opalila sam mu šamar i opsovala sam, kao što i piše u scenariju. Odjednom su svi zašutjeli i počeli se smijati. Mislila sam da će se Leo tužiti... Ispričala sam se i zatim je Leo rekao: 'To je nevjerojatno, udari me ponovno!'', ispričala je Margot za GQ magazin.

Lijepa glumica sa šarmantnim je Leom snimila i neke vruće scene seksa, no kaže da su one bile najmanje romantične. 'Snimanje takvih scena se uvijek završi komično. Morali smo natjerati psa da skoči na krevet i ugrize Lea za nogu. Zbog toga su treneri čekali na rubu kreveta i držali su keksiće kojima su dresirali psa. Zamislite samo tu scenu... smrdi pseća hrana, soba je mala, mi smo znojni, pas, trener, komedija!', prisjetila se glumica.

U filmu DiCaprio glumi kontroverznog brokera koji je 2003. osuđen na četiri godine zatvora zbog pronevjere 200 milijuna dolara. Upravo je za tu ulogu slavni ljepotan dobio nominaciju za Zlatni globus.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene