Koja vam je ljepša?

Seksi Mirta otišla u Vegas: Hoće li dostojno mijenjati Barbaru Ljiljak?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Ljiljak slomila je ruku pa je na svjetski izbor otišla druga pratilja Miss Universe Hrvatske - studentica Mirta Kuštan.

Mirta Kuštan, druga pratilja Miss Universe Hrvatske 2015. otputovala je jutros na svjetski izbor Miss Universe 2015.koji će se odrzati 20.prosinca u Planet Hollywood resort & casinu u Las Vegasu. Na zagrebački aerodrom Pleso u ranim jutarnjim sati dovezli su je Vladimir i Marija Kraljević.

Pogledaj i ovo Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) Koja čarolija Najljepše Hrvatice uhvaćene u privatnim trenucima: Ljepota i raskoš u kojima i one uživaju

SLOMILA RUKU: Ne putuje na svjetski izbor

Budući da je Barbara Ljiljak Miss Universe Hrvatske 2015. imala nezgodu, prilikom koje je slomila ruku, na glamuroznom svjetskom izboru zamijeniti će je lijepa Mirta, dok će se Barbara svojim obavezama misice vratiti čim se u potpunosti oporavi kroz mjesec dana.

ANKETA: Koja od ovih ljepotica zaslužuje mjesto na tronu?

Hrvatski nacionalni kostim inspiriran plavetnilom Jadrana i crvenim zlarinskim koraljima Mirta će predstaviti na paradi Nacionalnih kostima, a na Humanitarnoj aukciji donirati će grafiku Zvonimira Mihanovića. Lijepa Mirta za svjetski izbor pripremala se tek nekoliko dana, budući da nije mogla ni sanjati da će se ovako nešto dogoditi!

Koja dama vam je ljepša?

  • Mirta Kuštan
  • Barbara Ljiljak

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene