Gola koža

Ove seksi dive NE nose gaćice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njihovo samopouzdanje im to dopušta - ne nose gaćice.

One su dive koje su na važne evente došle samopouzdano i bez gaćica. Na mjestu gdje bi koža trebala biti pokrivena, nazire se glatka koža svjetskih ljepotica.

Pogledaj i ovo showbuzz Vole svoju zemlju FOTO Patriotizam na vrhuncu - Ovako slave Amerikanke!

Rihanna

Svojom pojavom u zlatnoj haljini Rihanna je oduzimala dah svima prisutnima. Slavna se pjevačica odlučila na hrabru kombinaciju i doslovno zablistala na Met Gala večeri. Osim vitke linije, zavodljivog pogleda i savršene frizure svi su zamijetili i ono najzanimljivije - pjevačica nije nosila gaćice.

Jennifer Lawrence

Nakon dodijele prestižne filmske nagrade Oscar, sve je goste ova slavna ljepotica počastila još jednom dodatnom nagradom – svojom pojavom u haljini bez gaćica. Divna kreacija Toma Forda savršeno je pristajala glumici Jennifer Lawrence s koje nitko nije mogao skinuti pogled te večeri.

Joanna Krupa

Zvijezda showa 'The Real Housewives of Miami' ostavila je malo toga mašti na Pre-Grammy partiju u Los Angelesu ove godine. Haljina dizajnera Michaela Costella savršeno je stajala na ovoj slavnoj divi. Jedno je sigurno – gaćica nije bilo.

Napredne za svoje godine – učinile to vrlo rano!

Paris Hilton

Ni Paris Hilton ne zaostaje za svjetskim trendom ne nošenja gaćica. Ona je također na Pre-Grammy partiju zasjala u crnoj, elegantnoj haljini koja je kao salivena padala niz njezino seksi tijelo.

Miranda Kerr

Na 71. dodjelu nagrade 'Zlatni Globus' Miranda je odlučila da će upravo ona biti zvijezda večeri. Dobitna kombinacija uključivala je crnu haljinu i golu kožu. Ona je također jedna od diva koja preferira gaćice ostaviti kod kuće, piše US Weekly.

Jaimie Alexander

Sprijeda i straga gola koža. To je bio recept koji je iskušala Jaimie Alexander i pokupila same petice za savršenu haljinu i poneku zavidnu opasku na neprimjereni izgled. Na premijeri filma 'Thor: The Dark World' ona je bila ta o kojoj su svi pričali.

Gwyneth Paltrow

Čini se da su i premijere filmova savršeno mjesto za pokazati malo gole kože. To nam je dokazala i Gwyneth koja se odlučila na hrabru haljinu u kojoj svi njezini aduti dolaze do izražaja. Na trenutak su svi zaboravili na film Iron Man jer su sve oči bile fokusirane na slavnu glumicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene