Red Carpet u Beogradu

Pogled sa svih strana: Srpska pjevačica pokazala svoje čari!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Party u Beogradu okupio je mnoga poznata lica iz regije, a poznate pjevačice i glumice odjenule su najljepše toalete kako bi bile primijećene.

Svakako se isticala srpska folk pjevačica Seka Aleksić koja je nosila prozirnu haljinu s vješto našivenim detaljima koji su prekrivali intimna područja.

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 Što je ovo? Turbo folk zvijezda pozirala u kratkoj haljini pa pažnju usmjerila na jedan drugi modni detalj: "Wow, precool"

Seka Aleksić pozirala za Playboy

Seka se pohvalila i na Facebooku svojim fotografijama sa svih strana, ponosna na svoju figuru za koju tako naporno vježba. 'Žao mi je što još kao dete nisam počela da treniram, tek sada vidim što to znači. Neopisiv je osjećaj posle treninga... Drage moje dame, i svi vi koji želite da trenirate, smršavite, vodite zdrav život - IMATE MOJU PODRŠKU!', nedavno je poručila svojim obožavateljicama na Facebooku.

 
 
Post by CECA.

Glamurozni party nije mogao proći bez Cene Rožnatović, Nataše Bekvalac, Saše Matića, a bila je tu i naša pjevačica Nina Badrić koja se pojavila u haljini s potpisom Matije Vuice.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene