Sada žali

'Bilo da ste lijevo ili desno orijentirani, vaša će djeca uzeti drogu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žali što njegov članak koji je napisao nakon razgovora s Joaquinom Guzmanom, "El Chapom" nije ničemu poslužio.

Američki glumac Sean Penn rekao je da žali što njegov članak koji je napisao nakon razgovora s Joaquinom Guzmanom, 'El Chapom' nije ničemu poslužio jer nije pokrenuo raspravu o američkoj borbi protiv droge.

Pogledaj i ovo showbuzz Slikovit opis PROGOVORIO O RAZGOVORU S KRALJEM DROGE 'Mislio sam da će me kastrirati'

Slavni američki glumac je rekao da je želio objasniti ulogu Sjedinjenih Država u trgovini droge, i da je s tom svrhom otišao u meksičku džunglu intevjuirati slavnog šefa meksičkog narkokartela.

'Mi smo potrošači. Bez obzira slažete li se sa Seanom Pennom ili ne, time postajemo neka vrsta suučesnika', rekao je glumac u razgovoru s novinarom Charliem Roseom, koji će biti emitiran u emisiji CBS-a '60 minuta'.

'Bilo da ste lijevo ili desno orijentirani, vaša će djeca uzeti drogu", rekao je Penn, postavivši retoričko pitanje: 'Nakon objave članka koliko puta ste o tome razgovarali?'

'Žalim što smo uz sve polemike o ovom članku zaboravili govoriti o politici koju vodimo u borbi protiv droge, a to mu je bila svrha', dodao je. Umjesto pokretanja rasprave, taj intervju, objavljen u subotu u časopisu Rolling Stone, donio je puno kritika Seanu Pennu.

On je odbacio navode da je njegov sastanak sa El Chapom imao ključnu ulogu za uhićenje narko bossa. Penn je precizirao da su se oni sastali 2. listopada, a da je meksička policija uhitila El Chapa 8. siječnja u državi Sinaloa, šest mjeseci nakon njegovog spektakularnog bijega tunelom iz dobro čuvanog zatvora.

O cijeloj se priči oglasila i Kate del Castillo na svom Twitter profilu:

'Hvala vam na podršci tijekom posljednjih nekoliko dana. Mnogi su izmislili stvari kako bi napravili dobru priču, a ja se veselim podijeliti svoju stranu s vama', napisala je.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene