Jenn ga je ostavila

Prošlo je 12 godina, no još je nije prebolio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sean Combs, poznatiji kao P.Diddy, danas je uspješan no nikako ne može preboljeti jednu ženu iz prošlosti.

Slavni reper i poduzetnik Sean Combs dobio je ponudu da vodi popularni talent show 'American Idol', no velikodušnu ponudu ipak je odbio zbog jedne osobe. Navodno ni nakon 12 godina ne može preboljeti što ga je ostavila diva Jennifer Lopez koja će se pojaviti u novoj sezoni showa kao članica žirija.

Nekada slavni par prekinuo je 2001. nakon pucnjave u jednom klubu u New Yorku, a tada su i Lopez i Combs bili uhićeni jer je on bio naoružan.

Pogledaj i ovo Savezni agenti na imanju Seana Combsa Pokrenuta je istraga Imao je sve, a sada mu prijeti propast: Nakon stravičnih optužbi bivše djevojke savezni agenti pretresaju nekretnine hip-hop mogula!

>> Je li dečko Jennifer Lopez rekao i previše?!

'Bio je to jedan od najgorih trenutaka u mom životu. Sve je krenulo kao nježna i iskrena romansa, a završilo je veoma gadno. Moram priznati da smo se zaljubili i postali jako bliski. No, od početka sam znala da on nije prava osoba za mene i da ne bih s njim mogla provesti život', rekla je kasnije Jennifer Lopez koja je nakon braka s Marcom Anthonyjem, sreću pronašla s dvostruko mlađim Casperom Smartom.

Sean nakon prekida nadu nije gubio, no nije se dogodilo onako kako je očekivao. Ipak, izgleda kako je i dalje nije prebolio. On je danas otac petero djece, no bez ozbiljne veze na vidiku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene