Ne može se odlučiti

OPET JE PATETIČAN - on stvarno ne zna što želi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On je zločesti dečko poznat po razuzdanom načinu života, partijanju, alkoholu i drogama.

Bez obzira što već neko vrijeme nisu zajedno i što ju je varao kad god je stigao, Scott Disick i dalje hvali svoju bivšu djevojku Kourtney Kardashian. Zahvaljujući svojoj vezi s njom i klanom Kardashian Scott je postao reality zvijezda koja svoje pojavljivanje na partijima debelo naplaćuje. Živi raskošno i rastrošno i druži se samo s najvećim facama.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Njegova slabost prema ženama stvorila mu je ogromne probleme, Kourt mu nikada nije oprostila to što ju je javno varao, a posebno je ogorčena na to što ni nakon nekoliko pokušaja odvikavanja od alkohola i droge, Scott u tome nije uspio. Čak što više, odustao je od daljnih pokušaja.

Sada se ponovno skrenuo pozornost javnosti na sebe izjaviviši, 'Ona će uvijek biti moja obitelj (Kourtney) i vjerojatno osoba koju volim najviše na svijetu. Iako više nismo zajedno i dalje smo bliski i uživamo u druženju'. Dodao je i to kako je i dalje u kontakstu s obitelji Kardashian i kako se baš neki dan družio sa Kim.

Kada su Kardashiani u pitanju teško je razlučiti što je stvarni život, što show, a što marketing mame Kris.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene