Ne mogu biti odvojeni

LJUBAV JAČA OD SVEGA Kako je zgodni Scott vratio seksi Kardashianku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scott Disick i Kourtney Kardashian pomirili su se i dali ljubavi još jednu šansu. Imaju troje djece i s prekidima su zajedno već skoro deset godina.

Konačno! Kourtney Kardashian i Scott Disick pomirili su se i dali ljubavi još jednu šansu. Par je prekinuo na više od godinu dana, a sada se pokušavaju pomiriti i dati vezi još jednu priliku. Izvor za E! kaže da je se par definitivno pomirio tijekom putovanja u Meksiko, gdje su se zajedno odmarali.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Da podsjetimo, Scott i Kourtney prekinuli su sredinom 2015. godine zbog njegove nevjere, drogiranja i alkoholiziranja. Pao je u depresiju nakon što je izgubio svoje roditelje pa se okrenuo drogiranju, a Kourtney je sve teže podnosila njegove probleme, pogotovo uz činjenicu da su roditelji troje male djece. Ipak, i nakon prekida ostali su u dovoljno dobrim odnosima da zajedno odgajaju djecu, kao i da se povremeno nađu na obiteljskim okupljanjima.

Čak i tijekom prekida, Kourtney nije mogla potpuno izbaciti Scotta iz života. Poznato je da je on njena slaba točka, pa mu zaista puno toga tolerira. Isto tako, ni Scott se ne može odvojiti od Kourtney, pa kad ga je ostavila, napravio je sve da se ponovno zbliže i pomire. Čini se da mu se strpljenje isplatilo pa se konačno ponovno pomirio s Kourtney. Ovaj par poznat je po prekidima i mirenjima, a stoji činjenica i da su već skoro deset godina zajedno. Čini se da je ljubav jača od svega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene