Iako ga radi Scorsese

Pod kontrolom - film koji bivši predsjednik NE odobrava!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dokumentarni film redatelja Martina Scorsesija za HBO TV o bivšem, 42. po redu američkom predsjedniku Billu Clintonu stavljen je "u ladicu" na neodređeno vrijeme zbog neslaganja "oko kontrole nad filmom", prenose u petak mediji.

Kako navodi the New York Times, od projekta koji je bio najavljen 2012. odustalo se jer je Clinton zahtijevao više kontrole nad pitanjima za intervjue, kao i nad finalnim proizvodom, ali je njegov glasnogovornik odgovorio da je ta tvrdnja "netočna". Kablovska televizija HBO, na kojoj je film trebao biti prikazan, objavila je da se prikazivanje neće dogoditi u skorije vrijeme, ali da to ne znači da se nikada neće prikazati.

Pogledaj i ovo Bill Clinton, Monica Lewinsky preljubnička afera Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

Jonah Hill progovorio o tome kako je dobio ulogu u filmu 'Vuk s Wall Streeta'

Film je djelomično snimljen tijekom posljednje dvije godine, a u njemu je trebao biti i dio o Clintonovom filantropskom posjetu Južnoafričkoj Republici. HBO je 2012. objavio da se udružio s kultnim redateljem i oskarovcem Scorseseom te će režirati i s producentom Steveom Bingom producirati film uz punu potporu Billa Clintona, a dokumentarac je trebao biti priča o dva Clintonova predsjednička mandata, njegovu životu nakon Bijele kuće i odnosu s Hillary Clinton.

'On je i dalje prisutan i njegov glas je vrlo važan u svim svjetskim odlukama. Predsjednik Clinton još uvijek predstavlja autoritet i svjetski politički dijalog bez njega ne bi bio isti', izjavio je tada Martin Scorsese, dodajući kako se nada da će uspjeti u najboljem svjetlu predstaviti 42. predsjednika Amerike.

Clinton je prije dvije godine izrazio duševljenje što će surađivati s legendarnim Martinom Scorseseom i što je HBO pristao raditi film. (Hina)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene