Tom Cruise u problemima

Skandal u Hollywoodu: Žestok odgovor moćnih scijentologa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve tajne uskoro će biti vani...

Dokumentarni film Alexa Gibneyja 'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' premijerno se prikazuje na Sundance Film festivalu, a odmah je podigao veliku prašinu.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Tom Cruise baš strašno Procurili detalji jezivog plana koji su doveli do razvoda ovog para, za njihovu propast kriv je kontroverzni kult?

Napokon otkriven PRAVI razlog razvoda slavnog para

Ovaj dokumentarac otkriva pravu istinu o Scijentološkoj crkvi, a bazira se na istoimenoj knjizi Lawrencea Wrighta. Također otkriva vrlo zanimljive činjenice o nekim od poznatih scijentologa, poput slavnog glumca Toma Cruisea, a govori i o navodnom fizičkom kažnjavanju članova crkve i upitnim postupcima njihova čelnika Davida Miscavigea.

No, sada se oglasila i sama Scijentološka crkva koja je objavila priopćenje u kojem negira navedene navode.

'Crkva je dokumentirala dokaze iz kojih se vidi da su optužbe iznesene u Gibneyjevom filmu čista laž. Gibney je očigledno profesionalni anti-scijentolog, koji zarađuje za život tako što plasira lažne tvrdnje. Iako je crkva više puta pokušala stupiti u kontakt s Gibneyjem i ljudima iz HBO-a, a sve u cilju pružanja pravih informacija, oni se nijednom nisu odazvali na naše zahtjeve. Imamo bar 25 ljudi koji su bili spremni govoriti u njihovom filmu, sa željom da se čuje i druga strana. Nismo htjeli poseban tretman, samo fer tretman', stoji u priopćenju, a objavio ga je portal Salon.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene