Pogledajte

Scena: Zanimljive priče - Hladno Pivo, NIna Badrić i Kristina Krepela!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pogledajte što vam je Scena pripremila ovaj tjedan!

Rijetki se bendovi u Hrvatskoj mogu pohvaliti 25 godišnjom karijerom. A upravo taj rođendan 25. svibnja koncertom slavi Hladno pivo. Dečki su taj dan nazvali Dan radosti. S Dorijanom Elezovićem pretresli su svih 25 godina i ispričali najzanimljive anegdote iz karijere.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

U emisiji Internetska posla ovaj tjedan Daniel Delale ugostio je Ninu Badrić! Pjevačica je spremno odgovarala na sva Danielova pitanja, ali i pitanja čitatelja Dnevnik.hr-a. Osim o novoj pjesmi Čežnja, Nina je otvorila dušu te govorila o tome kako gleda na ljubav nakon razvoda.

Kristina Krepela rijedak je primjer iz hrvatskog glumišta koja redom snima projekte velikih svjetskih produkcija - od prvog filma s Gerardom Depardieuom, Richardom Gereom, serije Igre prijestolja, pa do najnovijeg visokobudžetnog turskog filma u kojem glumi sa zvijezdom serije Kako vrijeme prolazi. O svim dojmovima iz Turske Kristina govori ekskluzivno za Scenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene