Misterij iz 90-ih

Scena koja otkriva sve - ali ju nitko nije primijetio!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U današnjoj rubrici Film utorkom razrješavamo misterij iz 90-ih!

Budući da je vrijeme Božića, televizijski programi vrve od nastavaka filma ‘Sam u kući’. Tako se i mi bavimo ovim božićnim klasikom u našoj današnjoj rubrici Film utorkom.

Pogledaj i ovo Ken Hudson Campbell - 3 Vodi tešku bitku Glumac koji je utjelovio Djeda Mraza u božićnom klasiku oglasio se nakon duge operacije za koju je skupljao novac, na sebi je imao i simboličan detalj

10 najvećih filmskih promašaja godine

I dok uživate po ne znamo koji puta gledajući vašu omiljenu filmsku zvijezdu iz djetinjstva Macaulaya Caulkina dok uništava provalnike koje glume Joe Pesci i Daniel Stern, tu je vjerojatno jedna ogromna stvar koju propustite svaki puta kad gledate ovaj kultni film.

Jedan korisnik Reddita otkrio je malu scenu u filmu koja odgovara na pitanja koje se vjerojatno zapitate svaki put kada gledate film: kako su Kevinovi roditelji mogli zaboraviti povesti svoje vlastito dijete na odmor (osim činjenice da su tad morali misliti na previše djece)?

Sjetite se početka filma gdje Kevin i Buzz slučajno proliju mlijeko preko svih avionskih karata i putovnica. Njihov tata brzo počisti sve te baci salvete u smeće.

Kamera se zadržava na kanti za smeće jednu dodatnu sekundu, a vi vjerojatno nemate nikakvo mišljenje o tome. No, ako se bolje usredotočite na tu scenu, vidjet ćete da je Kevinova avionska karta nemarno bačena zajedno sa salvetama!

Sada bi obožavatelji mogli pomisliti kako je to moguće? Nije li Kevinova mama prebrojala sve karte u drugoj sceni?

Jest, ali! Jedan suptilan potez pokazuje da je Kevinova mama zabrljala brojanje karata koje je držala u rukama. Dakle, čak i da se Kevin probudio na vrijeme i zaputio se s njima u zračnu luku, on opet ne bi imao svoju avionsku kartu!

Nezgodno.

Čitatelj je istaknuo da djevojka koja broji glave prije odlaska u zračnu luku samu sebe broji dvaput, navodi Business Insider. Trenutak možete pogledati u isječku na 01:40 minuti.

Možda ste ovo već znali, no u svakom slučaju, veliki misterij je otkriven!

No, sve u svemu - 'Merry Christmas, you filthy animal. And a happy New Year!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene