454559
454559
454559
454559
454559

ZAR JE DO TOGA DOŠLO? Slavna glumica postala prodavačica

Nevjerojatan prizor dogodio se u jednom dućanu u Parizu.

 
 
 
 
Scarlett Johansson (Foto: Getty)
Scarlett Johansson (Foto: Getty)

Prizor u kojem ušetate u dućan i odlučite kupiti kokice, a s druge strane za blagajnom stoji Scarlett Johanson, ne viđamo tako često. Iako zvuči kao san, stanovnici Pariza su se uvjerili u suprotno. Slavna glumica upravo je tamo otvorila neobičnu prodavaonicu s kokicama.

Scarlett Johansson (Foto: Getty)

U ovaj poduzetniički pothvat Scarlett, koja je inače u samom vrhu najplaćenijih glumica, krenula je zajedno sa svojim suprugom, Francuzom Romainom Dauriacom.

Romain Dauriac, Scarlett Johansson (Foto: Getty)

U ponudi imaju sasvim neobične i originalne kokice s s tartufima, kaduljom i parmezanom. Za svaki ukus ponešto. Iako su počeli s radom, u planu je uskoro i veliko svečano otvaranje.

Scarlett Johansson (Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se