Dvogoj plavuša

Scarlet Johansson mogla bi zamijeniti Charlize Theron za Dior

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svijetu showbizznisa stalno dolaze novi ljudi, a to zna i glumica Charlize Theron strahuje da će je Scarlett Johansson zamijeniti kao zaštitno lice slavnog brenda Dior.

Putena Scarlett Johansson mogla bi zamijeniti Oscarovku Charlize Theron u novoj kampanji za Dior. Glumica bi tako mogla ostati bez unosnog ugovora sa slavnom francuskom modnom kućom koji joj godišnje donosi pet milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

Iz modne kuće upozorili su Charlize da bi trebala djelovati više francuski, a Scarlett uspoređuju s francuskom ikonom Brigitte Bardot. Naklonost Francuza Scarlett je pridobila pojavivši se na naslovnici francuskog izdanja časopisa "Vanity Fair" i romansom s Francuzom Romainom Dauriacom, bivšim novinarom.

>> Otkrivena tajna hollywoodskih ljepotica za 10-tak kuna!

'Scarlett obožava Pariz i puno vremena provodi u tom gradu s Romainom. Charlize je za Dior napravila odličan posao, ali kompanija traži osvježenje. Čini im se da je postala ravnodušna prema tom angažmanu, a Scarlett im se čini kao savršena zamjena', otkrio je izvor.

Lijepa glumica viđena je i na ulicama New Yorka gdje je snimala reklamu za drugi slavni brend Dolce&Gabbanu. Njezin partner u reklami je poznati glumac Matthew McConaughey, a sve režira slavni redatelj Martin Scorsese.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene