novi LZN

Ljubavne muke u novoj sezoni: Prostitutka Mimica bacila oko na Izeta

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova TV od 5. listopada donosi nove nastavke urnebesno smiješne serije 'Lud, zbunjen, normalan'.

Da fazlinovićevskom ludilu nema kraja svjedočit ćemo u novim zgodama i nezgodama serije 'Lud, zbunjen, normalan' koje mogu zadesiti jedino ovu obitelj. Produkcija Akord, koja je u nikad gorem stanju, s novim nastavcima, osim što će voditi bitku sa snimanjem serije, uplovit će u novi projekt – kreće snimanje reality showa, a u njemu će sudjelovati svi.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Ovo nitko nije očekivao! Supružnici Bojana Gregorić i Enes Vejzović iznenadili zajedničkim pojavljivanjem, a oduševili su čak i svjetsku zvijezdu: "Idemo malo u goste"

Nova serija 'Dnevnici mlade Carrie B.' od 3. listopada na Doma TV-u

Vječni zavodnik Izet upoznat će Mimicu, prostitutku, koja čim sazna da Izet posjeduje veliki stan u centru Sarajeva, odlučuje ga zavesti. Zanimljivo će bit vidjeti u kojem smjeru će njihov spoj otići, u skroz netipično Izetovom stilu. Međutim, ljubavne muke za Izeta neće tako lako završiti. Osim što će svojevremeno biti u vezi s dvije dame, u njegov život ponovno će ući Spomenka, Izetova neprežaljena ljubav, a hoće li se i zadržati vidjet ćemo u novim nastavcima.

No, nije Izet jedini kojega će iznenaditi povratak bivše ljubavi. U Sarajevo se vraća i Ajna – ovoga puta kao Samirova zaručnica. Kako će Faruk reagirati kad sazna da mu se rođak ženi bivšom ljubavi, ostaje nam tek za vidjeti. Kako ni posao, a ni ljubav nisu polja s kojima se Faruk može pohvaliti, a uz sve nedaće i policija mu je za vratom te će mu biti dodijeljen psihijatar vještak kako bi analizirao njegovo psihičko stanje i to baš u trenutku kada počini kazneno djelo – Faruk će naime baciti Fufeta s drugog kata, te tako izazvati lančani sudar pet automobila.

Damir će, kako to jednom Fazlinoviću i priliči, i dalje voditi bitku s alkoholom, ali i s Barbarom. I njegov ljubavni život također će izmamiti gledateljima suze od smijeha.
Kraj sezone donosi i niz zanimljivih raspleta. Kako je Izet uvjeren da drug Tito od njega očekuje velike stvari: revoluciju, borbu protiv kapitalističkog izrabljivanja u planinarskoj opremi, Izet će otići, no nikome neće biti jasno gdje.

Ne propustite nove nastavke humoristične serije na Novoj TV od ponedjeljka do srijede te uživajte u zgodama i nezgodama jedne sasvim netipične obitelji s univerzalnim smislom za humor!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene