Bio je strpljiv

Početak nije bio lak: 'Shvatio sam da mi se sviđa, ali bila je s drugim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovi parovi danas su u sretnoj vezi, a početak njihove ljubavne priče neki će pamtiti zauvijek. Ovo su njihove priče.

 

Ariana Grande i Big Sean

Pogledaj i ovo Kylie Jenner (Foto: Instagram) Vrtoglavi iznosi Jedan njihov post vrijedi čitavo bogatstvo: Na tronu najplaćenijih zvijezda Instagrama je selfie kraljica

Mlada zvijezda Ariana Grande i Big Sean već su neko vrijeme u vezi. Čini se da je pjevačica zvonkog glasa uz Seana zaboravila na bivšeg Jai Brooksa i pronašla srodnu dušu. Iako su nedavno krenula nagađanja da su se zaručili, taj trač ni Ari ni Big nisu potvrdili, ali sigurno je da uživaju jedno u drugome.

 

'Upoznao sam je prije puno godina, sada se više ni ne sjećam kada točno. Mislim da je to bilo na Wango Tango u Los Angelesu 2011. godine. Kada se sjetim našeg susreta, mogu vam reći da smo kliknuli na prvu. Baš smo se dobro slagali, kao pravi frendovi. No već nakon kratkog vremena shvatio sam da mi se sviđa, ali bila je s drugim u vezi“, rekao je Big Sean.

Beyonce na Chanel reviji pokazala seksi noge - Otkrili smo njezine 4 vježbe zbog kojih izgleda tako dobro

Liam Payne i Sophia Smith

Član benda One Direction trebao se svojski potruditi da osvoji sadašnju djevojku Sophiu Smith. 'Upoznali smo se puno prije nego što sam postao slavan sa svojim bendom One Direction. Bilo je to još u školi Wolverhamptonu. Sophiji nije bilo nimalo drago što me svi poznaju. Kasnije mi je priznala kako nikada nije željela slavnog dečka i da se bojala da zapravo ne želim ozbiljnu vezu. Nadam se da sam je uvjerio da nisam takav dečko“, rekao je Liam.

Šuška se da ga je Sophia odbila čak 22 puta prije nego što je otišla na spoj s njim. E to se zove upornost!

Neka bivši pati - Sada pripada samo NJEMU!

Vanessa Hudgens i Austin Butler

26-godišnja glumica i njezin dvije godine mlađi dečko već su dulje vrijeme u vezi, a oni su jedan od onih Hollywoodskih parova koji ne voli privlačiti pažnju medija. Vanessa, koja je dugo bila u vezi s kolegom sa seta Zacom Efronom, svog je sadašnjeg dečka upoznala na snimanju 'High School Musicla'.

Mislim da je za sve kriva moja najbolja prijateljica i kuma Ashley Tisdale. Ona je prije nekoliko godina na Twitteru napisala nešto o tome filmu, a nas smo se dvoje uključili u raspravu i ubrzo otišli na dejt. Imala sam osjećaj kado da se oduvijek poznamo. Brzo smo se zaljubili i još se super zabavljamo', ispričala je mlada glumica.

Selena Gomez i Zedd

Svijetom poznatih i slavnih već se neko vrijeme šuška o novom mladom paru – Seleni Gomez i Antonu Zaslavskom. Čini se da je 22-godišnja bivša Disneyeva zvijezda konačno zaboravila bivšeg dečka Justina Biebera i sreću pronašla s rusko-njemačkim DJ-jem koji je poznatiji pod nazivom Zedd.

Oni su se upoznali na pomalo neobičan način: "Imao sam slobodan dan i htio sam kupiti neke stvari za kuću u koju sam se tek uselio. Odjednom, usred trgovine mi se pripiškilo i nisam znao gdje da odem. Moj mi je prijatelj rekao da se preko puta trgovine nalazi jedan glazbeni studio i da mogu slobodno otići tamo. I tako se to dogodilo, na putu prema wc-u upoznao sam Selenu“, rekao je Zedd.

Jason Derulo objavio novi opako vrući video za pjesmu 'Want To Want Me'

Ona je tek potpisala za njegovu kuću, pa su se upoznali. Nakon tjedan dana su bili zajedno u studiju, radeći na zajedničkom materijalu. Nedavno su zajedno snimili pjesmu naziva "I Want You To Know"

Demi Lovato i Wilmer Valderrama

Oni su par koji su se upoznali prije pet godina, a šuška se da bi uskoro svoju vezu mogli ozakoniti i brakom.

'Wil i ja upoznali smo se sasvim slučajno 2010. godine. Imala sam snimanje za magazin 'Voto Latina' i pojma nisam imala da će to biti u njegovoj kući. Kada sam ga vidjela gotovo su mi 'oči sipale', bio je jako zgodan. Jedva sam se koncentrirala na posao. Sve drugo je povijest', rekla je pjevačica Demi.

Iggy Azalea i Nick Young

Australska je reperica već dugo godina u vezi sa svojim dečkom i NBA košarkašom Nickom Youngom i priznaje da se ne sjeća kako su se točno upoznali.

'Zapravo ne znam kako se to dogodilo. Twit po Twit i počeli smo se dopisivati svaki dan, a onda je netko od nas predložio da odemo na kavu. I to je to. Danas smo u sretnoj vezi', ispričala je Iggy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene