Ma... nemoguće!

Savršena stražnjica Pippe Middleton bila je - LAŽNA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Middleton u kratko je vrijeme postala jedna od onih koje najviše privlače medijsku pažnju, posebno kada su u pitanju slavne sestre Kate i Pippa.

Svi koji su pratili kraljevsko vjenčanje Kate Middleton i princa Williama, nisu mogli ne primjetiti i jezinu mlađu sestru Pippu - posebno njezinu stražnjicu o kojoj se toliko pisalo. No, britanski mediji nakon tri godine objavili su vijest kako je njezina pozadina zapravo bila lažna!

Pogledaj i ovo showbuzz zasjenila Kate Udala se Pippa Middleton! Britanija slavi vjenčanje godine

Kate otkrila tko joj je stvarno nedostajao dok je bila na turneji

'Naravno da je imala lažnu stražnjicu. Ponavljam: imala je lažnu stražnjicu. Pogledajte je u svakodnevnim izdanjima i bit će vam jasno da ima normalnu guzu', izjavio je nedavno za francusku televiziju Stephane Bern koji je zadužen za protokolarno ponašanje plemstva na javnim događanjima. 

'Bila je to optička iluzija. Znala je da je gleda milijuni ljudi. To je bio trenutak za pokazivanje', dodao je Bern, a Pippa je nakon toga postaoa svjetska senzacija. 30-godišnja Londončanka je i lijepa i pametna, a svojom pozadinom skoro je zasjenila sestrino kraljevsko vjenčanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene