Pumpaj!

Celebrity tajne za tijelo s naslovnice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako u budućnosti možda nećete zablistati na crvenom tepihu, to ne znači da ne trebate brinuti o svom tijelu.

U rubrici Lifestyle četvrtak donosimo nekoliko 'zdravih' savjeta kako poboljšati svoj izgled i biti u formi.

Pogledaj i ovo Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Što vi mislite? Posrnula pop zvijezda objavila pomalo bizaran video: Neki su naprosto oduševljeni, dok se drugi zgražaju

Poznate zvijezde nisu poput nas 'običnih smrtnika'.

Da, i one se utapaju u cheeseburgerima, bore se sa skidanjem kila nakon poroda i čak (da, istina je!) imaju celulit. No, one mogu potrošiti više novca kako bi riješile svoj problem te unajmiti najbolje trenere kako bi oblikovale svoje tijelo.

Plastične operacije kojima nisu odoljele ni najveće hollywoodske dive!

Zvijezde imaju više motivacije, odlučnosti i, najbitnije, pritiska. Mi nismo podložni tolikom pritisku jer mi ne nastupamo za dva tjedna u filmu kojeg će gledati nekoliko milijuna ljudi, koji će komentirati naš izgled. Poznate face moraju se nositi s tim i stoga se na njih vrši veći pritisak da posjećuju teretane.

Iako u budućnosti nećete zablistati na crvenom tepihu, to ne znači da ne trebate brinuti o svom tijelu.
U rubrici Lifestyle četvrtak donosimo nekoliko 'zdravih' savjeta kako poboljšati svoj izgled i biti u formi.

1. Neka vaše vježbanje bude brzo i žestoko

Većina zvijezda ne voli posjete teretanama jer nemaju vremena za to i/ili nije im ugodno kad se uz preznojavanje na spravama moraju nositi i sa 'škljocanjem' fotoaparata i mobitela njihovih fanova, koji žele uhvatiti najbolji kadar njihovog oznojenog čela. Stoga preferiraju kraće, ali intenzivnije serije vježbi koje će im oblikovati mišićnu masu, poboljšati metabolizam i koje se mogu odraditi bilo gdje.

Na primjer, Halle Berry voli kratke, ali 'hard-core' serije vježbi od 30 minuta. Tako potroši više energije i lako istopi 400 kalorija u samo sat vremena.

2. Pazite na otkucaje srca

Najbolje je napraviti kombinaciju intervalnih treninga, bicikliranja i penjanja te pratiti otkucaje srca na monitoru koji nam služe kao vodič za sagorijevanje kalorija. Ukoliko ne obratimo pažnju na otkucaje srca, nećemo znati vježbamo li previše ili premalo te tako nećemo dobiti željene rezultate.

3. Najbolji pokazatelj rezultata neka bude – vaša odjeća

Halle Berry i Anne Hathaway imale su problema s 'uvlačenjem' u kožni, pripijeni Catwoman kostim. Ukoliko ste počeli vježbati svakodnevno, najbolji pokazatelj rezultata bit će isprobavanje starog komada odjeće u koji prije niste mogli ući. Predlažemo da vam najbolje mjerilo budu omiljene uske traperice ili mala crna haljina te probajte ući u njih jednom mjesečno.

Na primjer, Heidi Klum se uspjela vratiti u formu šest tjedana nakon rođenja četvrtog djeteta. Na modnoj reviji Victoria's Secreta otkrila je kako nema boljeg osjećaja nego ponovno stati u staru odjeću.

4. Hodajte – na posao, do dućana, daleko od paparazza...

Ljudi koji više hodaju uglavnom su mršaviji, vitkiji i izgledaju mlađe. Stoga, pokušajte što više hodati tijekom dana. Iskoristite svaku pauzu na poslu da se prošetate, šetajte se do kuće, do dućana, u teretani odradite vježbe na pokretnoj traci i slično. Brzo hodanje također poboljšava krvni tlak i razinu šećera u krvi.

Na primjer, Jessici Simpson, Megan Fox i Hilary Duff svakodnevna šetnja s njihovim mališanima pomogla je da vrate svoju vitku liniju koju su imale prije poroda.

5. Pronađite prave vježbe za vaš oblik tijela

Nemojte se zavaravati s time da morate vježbati tamo gdje vježbaju i poznate face. Svatko ima drugačiju građu tijela pa tako i poznati imaju različite 'kritične zone'. Na primjer, Drew Barrymore građena je u obliku jabuke pa ako dobije na težini, to će joj otići u bokove. Jennifer Lopez ima kruškoliki oblik tijela što znači da će joj višak kila završiti u stražnjici i bedrima (nismo svi te sreće da nam velika guza postane pravi hit).

6. Opustite se uz jogu

Naravno, kad celebrityji prakticiraju jogu to ne izgleda jednako kao i naše vježbanje budući da imaju najbolje privatne instruktore ili vlastiti studio. Hilaria Baldwin, supruga Aleca Baldwina, istruktorica je joge te je pomoću nje vratila svoju zavidnu liniju samo tri mjeseca nakon poroda. Osim što ćete njome osnažiti tijelo i povećati vlastitu fleksibilnost, joga vam pomaže da se fokusirate i opustite svoj um. Gisele Bundchen, Jennifer Aniston, Adam Levine samo su neke od poznatih faca koje prakticiraju jogu.

7. Zapišite na papir vaš napredak i nagradite se

Popili ste vodu umjesto soka? Zapišite na papir. Išli ste do 8. Kata pješice umjesto dizalom? Zapišite na papir. Naravno da želite izgubiti još par kilograma, no već ste izgubili 10, zar ne? Zapišite i to! Cijenite ono što ste postigli jer bi vas to moglo osnažiti za daljnji rad.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene