POGLEDAJTE VIDEO

Poznati u Sarajevu: 'Svi koji su jednom bili kažu da će doći opet'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnje izdanje festivala donosi do sada najbogatiji program, a otvoreno je filmom oskarovca Danisa Tanovića - 'Epizoda u životu berača željeza'.

Sarajevo sljedećih dana živi s filmom. Sinoć je počeo još jedan Sarajevo film festival. U samo 19 godina postao je najvažniji festival regije te nezaobilazna stanica filmske industrije, ali i brojnih poznatih osoba iz kulturnog i javnog života regije. A sve to u Sarajevu prati Ivana Nanut.

Pogledaj i ovo Let 3 u utrci za nagradu Kandidat za Komunikatora godine: Let 3 upućuje kritiku društvu balansirajući između humora i bizarnosti

'Očito je u pitanju taj neuništivi sarajevski duh, šarm i otvorenost kojem je nemoguće odoljeti. Gost odavde odlazi s lijepim uspomenama i rado se vraća. Ovaj grad je puno propatio u ratu što je dirnulo mnoge počevši s Bonom Voxom', rekla je Ivana Nanut u svm javljaju uživo za Dnevnik Nove TV.

>> 19. Sarajevo film festival otvoren filmom 'Epizoda u životu berača željeza'

Ovogodišnje izdanje festivala donosi do sada najbogatiji program, a otvoreno je filmom oskarovca Danisa Tanovića - 'Epizoda u životu berača željeza'. Istinita je to priča o životu romske obitelji Mujić, a članovi obitelji u filmu glume sebe.

'Nekako oni nose tu prirodnost koju glumci s vremenom izgube. Nažalost, rijetki su glumci koji izgledaju prirodno nakon 15, 20 filmova', izjavio je Danis Tanović za Novu TV.

Crveni tepih Nazifu Mujiću nije stran jer je led probio u Berlinu gdje su osvojili i 2 srebrna Medvjeda. Nakon filma obitelji Mujić život se promijenio iz korijena.

Uz brojne regionalne glumce, na tepih su već tradicionalno došli Dino i Viktorija Rađa, a stigla je i domaća glumica Zana Marjanović koja se proslavila filmom Angeline Jolie. Na pitanje ima li još strahove da će stati na haljinu tijekom šetnje crvenim tepihom, Zana je otkrila: 'Uvijek mislim da je to neizostavni dio. Ako sam vježbala, moram priznati da sam vježbala, ja sam ipak štreber u duši znam kako da ne padnem', kaže Zana.

A nakon projekcija zabava u Sarajevu koji u vrijeme festivala živi 24 sata na dan nastavlja se na jednom od brojnih partyja.

'Ja sam nositelj srca Sarajeva tako da bi bilo stvarno grijeh propustiti Sarajevo za vrijeme festivala', otkrio je Emil Tedeschi koji je bio DJ tijekom jednog tuluma.

Zbog posebnog ozračja zabavu nitko ne propušta. 'Svi građani Sarajeva se trude da svi ti gosti se osjećaju ugodno, sve radi 24 sata. Svi koji su jednom bili kažu da će doći opet', komentirao je pak Zuhra.

Valja istaknuti kako se u Sarajevu večeras održava hrvatski party, točnije hrvatski audiovizualni centar ima svoj tulum pa će nastupiti Letu Štuke, a idućih dana gostovat će i Prljavo kazalište, TBF, Majke te Let 3 i mnogi drugi izvođači.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene