pomiješala ih

PRAVA BLAMAŽA Oprostila se od krivog pjevača pa postala predmet ismijavanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezin gaf jedva su dočekali brojni korisnici koji su lijepu glumicu zbog nespretne objave odmah "uzeli na zub".

Vijest o smrti Georgea Michaela rastužila je milijune diljem svijeta koji su se od glazbene ikone odmah počeli opraštati na društvenim mrežama. Posljednje zbogom odlučila je uputiti i glumica Sarah Michelle Gellar i tu ne bi bilo ništa čudno da se glumica nije oprostila od krivog glazbenika.

Pogledaj i ovo James Marsters Godine prolaze! Gledali smo ga u hit-seriji 90-ih, nakon dugo vremena pojavio se u javnosti i mnogi ga nisu prepoznali, pogađate o kome je riječ?

Umjesto Georgea Michaela, Sarah je sahranila Boy Georgea i postala predmet ismijavanja na Twitteru.
"Zar me zaista želiš povrijediti? Pretpostavljam da želiš 2016. - počivaj u miru Boy George. Bila sam jedna od tvojih najvećih obožavateljica", stajalo je u objavi.

Odmah su naravno krenuli komentari u kojima su joj korisnici poručili da se zapravo radi o George Michaelu. Neki su bili dobronamjerni, a neki su pak jedva dočekali gaf kako bi ju "uzeli na zub". "Nije Boy George nego George Michael. Informiraj se", "Sahranila si krivog čovjeka", samo su neki od komentara koji su uslijedili nakon objave. Glumica je ubrzo i sama shvatila grešku, obrisala objavu i objavila ispravak.

"Jednako sam tužna i sada kada imam točnu informaciju. Hvala svima koji su me ispravili. Naravno da znam razliku između Boy Georgea i Georgea Michaela. Krivo sam čula. Moje namjere su bile dobre", napisala je glumica. Ubrzo je objavila i da je naučila lekciju."Zbog ovoga obično ne objavljujem ovakve objave u javnosti, ali ovo mi se činilo izuzetno tužno na Božić. Lekciju sam svakako naučila", dodala je Sarah.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene