'Baby boom'

Stigla prva beba bivše Missice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Ćosić Miss Universe Hrvatske 2009. na svijet je donijela svog prvog sina Luku.

Presretni supružnici Sarah i Jozo Ivanković uživaju u prvim danima roditeljstva. Lijepa Sarah izvrsno se snašla u novoj ulozi. Ona je samo jdna od Missica koje su pokrenule pravi 'baby boom' među Miss Universe.

Pogledaj i ovo Rajna Raguž (Foto: Instagram) Tko će sve dobiti bebu? Baby boom na domaćoj sceni: Neki poznati Hrvati postat će roditelji prvi put, a neki čekaju već peto dijete!

Milana Vlaović otkrila nepoznate detalje o izboru za Miss 1994. godine!

Jelena Maroš, misica iz 2007.prije četiri mjeseca rodila je sina Ivana. Atraktivnoj Jeleni i njezinom suprugu Saši Franjkiću koji žive u Splitu ovo je također prvo dijete. Jelena uživa u šetnjama sa sinom za kojeg kaže da je divna beba. Elizabeta Burg, prošlogodišnja misica koja se sa svjetskog izbora vratila sa osvojenim zavidnim jedanaestim mjestom trudna je šest mjeseci. Mlada Elizabeta blista u trudnoći i veseli se svakom trenutku sa suprugom Josipom Delačem s kojim će proslaviti ulazak u Novu godinu.

U moru dobrih vijesti koje tresu Miss Universe krajem ove godine održan je nakon Dalmacije i Slavonije, i treći u nizu castinga za Miss Universe Hrvatske 2014.u hotelu Westin u Zagrebu.

Na ovogodišnji izbor prijavio se rekordan broj djevojaka, čak njih 400. Članovi Direkcije Vladimir i Marija Kraljević, Ivana Delač Đolo , aktualna Miss Universe Hrvatske 2013. Melita Fabečić i Zlatko Žvigač razgovarali su pojedinačno sa svim kandidatkinjama te ocjenjivali i njihovu fizičku ljepotu. Kojih će se dvadeset djevojaka natjecati na finalnom izboru za Miss Universe Hrvatske 2014. u travnju slijedeće godine predstoji nam tek vidjeti.

Do tad će u Novoj godini neke bivše misice uživati u dječjim radostima i svemu lijepom što donosi roditeljstvo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene