kakav rođendan

Lea i Luka pripremili zabavu za poznatu mamu: Sanja blista s 53 godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanjina djeca, Lea i Luka priredili su rođendanski party iznenađenja na kojeg su pozvali sve mamine najbliže prijatelje.

Popularna pjevačica Novih Fosila Sanja Doležal proteklog vikenda proslavila je 53. rođendan u zagrebačkom Booze and Blues baru u Tkalčićevoj ulici. Sanjina djeca, Lea i Luka priredili su rođendanski party iznenađenja na kojeg su pozvali sve mamine najbliže prijatelje.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

George Clooney proslavio 54. rođendan, a ovo su njegovi najseksi filmski trenuci

Među njima su bili članovi popularne grupe Novi fosili – Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago, a zabavu nije propustio ni Sandi Cenov, basist Parnog valjka Zorislav Preksavec Preksi, član grupe Neki to vole vruće - Silvestar Dragoje Šomi te brojni drugi prijatelji.

Linda Evangelista navršila 50 godina - i dalje je jedna od najljepših žena na svijetu

Sanja Doležal bila je vidno iznenađena priređenim iznenađenjem te se zahvalila svima uz tortu i sjajnu zabavu uz svirku uživo. Novo urbano mjesto za izlaske u srcu metropole pokazalo se kao idealno mjesto za sve ljubitelje urbane glazbe koji vole zvukove rocka, jazza, bluesa i soula - kao i za proslave rođendana.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene