Kud puklo da puklo

Novo pojačanje u KPDP: Bacila oko na svećenika!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga sezona popularne serije 'Kud puklo da puklo' ponovno je na malim ekranima.

Uz već svima poznatu postavu najosebujnijeg fiktivnog sela u Hrvatskoj, u drugoj sezoni Kud puklo da puklo dobili smo i nove likove. Gledatelji Nove TV već su upoznali novi bračni par Darija i Mirandu Žeravicu, a sljedeći tjedan u Oštrovac stiže i Sandra Lončarić Tankosić u ulozi Darijeve bivše žene Suzane.

Pogledaj i ovo Serija Kud puklo da puklo Poslastica za gledatelje Kviz: Koliko dobro poznajete likove omiljene serije "Kud puklo da puklo"?

15 GODINA PONOSA 'U ovom moru svega i svačega važno je ostati svoj'

Suzana je starija verzija Mirande, Darijeve nove žene. Nije ni ona puno pametna, kao ni Miranda, ali je lukava i putem je puno naučila. Od Darija se rastala jer joj je počela smetati njegova neambicioznost i manjak interesa za uzbudljivim životom. Suzana je uvijek htjela biti svojim kćerima prijateljica ne shvaćajući da cure žele mamu, pa otuda i njihovi problemi u komunikaciji. Od starije kćeri Tine je pokušavala napraviti kopiju sebe, ali nije uspjela, a od mlađe je odavno odustala i ustvari joj se malo i divi. Kada se pojavi u selu, svidjet će joj se i Damir i Josip, a osobito svećenik, što će izluđivati sve žene u selu. Rivalstvo dvije trofejne žene će selo zabavljati, a Darija i kćerke potpuno izluđivati. Suzana će doći i u sukob s Ane kada shvati da njezine kćeri i Ane imaju pomalo taj odnos mama – kćeri koji je ona izgubila.

„Pratila sam prvu sezonu i ekipa mi je bila zaista super tako da sam bila presretna kada su me pozvali da budem dio glumačke postave. Ono što svima pričam jest da je atmosfera na setu fenomenalna i da se sa svakog snimanja vraćam kući s osmijehom na licu i bez ikakvog umora. Jako sam zadovoljna svojom ulogom stjuardesom koja drži do sebe, ima svoje mišljenje, zna uvijek reći što treba, kome treba i poklopiti koga treba.“ podijelila je Sandra svoje prve dojmove sa snimanja te dodala: „Drago mi je što snimam s ljudima s kojima nisam nikad prije imala priliku raditi. To su kolege koje privatno jako dobro znam, ali nismo se nikad našli zajedno na setu.“

Sandra je od završetka studija glume u stalnom angažmanu u Hrvatskom narodnom kazalištu Osijek te nosi status prvakinje drame osječkog HNK. Do sada je odigrala preko 50 kazališnih uloga domaćih i svjetskih pisaca te preko 20 različitih igranih, TV filmova, dramskih serija i telenovela. Ponosna je vlasnica brojnih nagrada i međunarodnih priznanja, a kao najomiljenije nagrade Sandra izdvaja Nagrade hrvatskog glumišta te Veliku Zlatnu Arenu, prestižnu nagradu koju je osvojila za svoju prvu filmsku ulogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene