Ženska prava

Glumica u šoku: 'Naštetit ćemo mladim djevojkama s takvim ponašanjem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica progovorila je o pravima koja su često ugrožena.

Sandra Bullock za novo je izdanje časopisa People progovorila o pravima žena za koja smatra da ih često ugrožavaju upravo mediji. Slavna je glumica priznala da ju pomalo plaši i da joj je neugodno zbog načina na koji mediji komentiraju ženski izgled, dob i samu pojavu.

Pogledaj i ovo Bryan Randall, Sandra Bullock ljubav njezina života Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock, izgubio je bitku s teškom bolešću s kojom se borio zadnje tri godine

'Osjećam se kao da stalno traje sezona lova na žene i da smo napadnute ne samo kakve smo kao osobe već kako izgledamo s obzirom na naše godine. Šokirana sam i mislim da sam pomalo naivna, ali mi je i neugodno zbog toga', rekla je Sandra.

Najljepša žena na svijetu: 'Ovuliram od samog pogleda na njihova tijela!'

'Moj sin Louis odrasta u ovom svijetu i ja ga pokušavam odgojiti da postane dobar čovjek koji cijeni i poštuje žene. No, svakodnevno ima doticaj s medijima koji umanjuju vrijednost žene i ne vidim da se to mijenja na bolje', dodala je.

'Iznenadili bi se koliko ljubavi ima među ženama u našoj industriji. Žene su se povezale i postale svojevrsno pleme koje se brine za svoje članove, jedna smo tu za drugu i podrška smo si', objasnila je 50-godišnja glumica.

'Moramo prestati s time. Naštetiti ćemo mladim djevojkama diljem svijeta s takvim ponašanjem i to me jako plaši. Voljela bih da netko stane svemu tome na kraj', rekla je za People.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene