Problemi na vidiku

Žene to vole? On je jako grub i ekstremno arogantan frajer sumnjive prošlosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O njihovoj vezi priča cijeli Hollywood. Većina njenih prijatelja zabrinuta je za nju jer smatra kako on nije onaj pravi.

Sandra Bullock i Bryan Randall jedan su od najnovijih celebrity parova. Nakon lošeg braka glumica je dugo vremena samovala, a onda joj se dogodio on. Frajer za kojem uzdišu mnoge žene, markantan, zgodan, zanimljiv.

Pogledaj i ovo Bryan Randall, Sandra Bullock ljubav njezina života Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock, izgubio je bitku s teškom bolešću s kojom se borio zadnje tri godine

Bryan je, između ostalih stvari, fotograf, ima 49 godina i vrlo burnu prošlost. Navodno je Bryan Sandri rekao sve o svojim lošim stranama i njoj to, isto tako navodno, ne smeta. Sandy je poznata po tome da je privlače loši dečki.

Glumica opet ljubi - otkriven tajanstveni muškarac koji je osvojio njeno srce

Zbog svoje veze sa slavnom glumicom Randall je došao u centar pozornosti. Nakon nekog vremena na svijetlo dana počela je izlaziti njegova ne tako slavna prošlost. Oni koji ga dobro znaju tvrde kako je jako grub i ekstremno arogantan, no ono što je zabrinulo ljude bliske glumici je to što zgodni Bryan ima i dosje u policiji.

Nekoliko je puta zatvaran zbog konzumiranja droge, alkohola i bavljenja kriminalom. Sandra je odlučila ignorirati sve to, pa se čak prestala družiti s ljudima koji su je upozorili na Randallovu prošlost. Izvor blizak paru tvrdi kako je Sandra upoznata sa svim njegovim problemima, a on joj je tvrdio kako je sve to iza njega i kako je sada odgovoran zbog sebe, ali i zbog svoje kćeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene