Pokleknula je

Najljepša žena na svijetu: 'Ovuliram od samog pogleda na njihova tijela!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oskarovka je u popularnom showu otkrila kako je žena od krvi i mesa - i ona uzdiše za seksi tijelima zgodnih frajera.

Sandra Bullock gostovala je u popularnom showu Ellen Degeneres i još jednom pokazala kako ima odličan smisao za humor. Ellen je sa slavnom glumicom htjela prokomentirati drugi nastavak filma 'Magic Mike' koji u kina dolazi na ljeto i koji vrvi nabildanim, seksi muškarcima.

Pogledaj i ovo Vila Sofije Vergara Spustila cijenu Pogledajte fotografije luksuzne vile koje se Sofia Vergara pokušava podhitno riješiti, u njoj je nekad živjela svoj san!

VIDEO Nisu samo mišići u pitanju... Sada znamo i čime je osvojio zaručnicu!

Na sam spomen filma, 50-godišnja glumica odmah se nasmijala i otkrila svoju veliku ljubav prema frajerima iz filma, među kojima su i Channing Tatum te Joe Manganiello. 'Ma smiješno je to, gledam trailer i izgleda kao da dečki baš meni namiguju… i onda ovuliram!', našalila se glumica i zaradila ovacije publike. (Inače, za one koji ne znaju, ovulacija je dio menstruacijskog ciklusa u kojem je, zbog otpuštanja zrele jajne stanice iz jajnika, moguća oplodnja.)

Kako kaže, i nju samu iznenadila je svojevrsna 'slabost' prema seksi frajerima. 'Čudno je to! Mislila sam za sebe da sam snažna žena, radim, imam dijete, uh, i onda se ovo dogodi samo od sebe', pojasnila je glumica koju je magazin 'People' proglasio najljepšom ženom na svijetu za 2015. godinu.

Žene diljem svijeta vesele se dolasku drugog nastavka 'Magic Mikea', a zanimljivo je vidjeti kako i slavne glumice uzdišu za zgodnim frajerima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene